• Forsiden
 • Kategorier
 • Arkiv
 • Jeg gir meg

  • 20.03.2017, 17:59

  Hellu dere. Som dere sikkert har skjønt og sett så er jeg smålei av å blogge. Mennesker tok i fra meg gleden ved å blogge i håp om at jeg skulle legge lokk på mine følelser, meninger og tanker og rett og slett føye meg etter deres ønsker om innhold i innleggene mine. I og for seg så har vel de "vunnet" nå, da de har fått meg til å holde kjeft, men jeg har rett og slett bestemt meg for å være bedre enn dem både som person, mor, datter, venn og kjæreste. Dette er jeg i grunn uansett, men de får hygge seg med å tro annerledes.

  Om dere likevel ønsker å følge med på mitt liv, mine barn, våre drømmer og hva vi finner på, dog uten tekst og lange avhandlinger - Følg oss gjerne både på instagram @conny_helen & @evolvetrafikksenter og på facebook under evolvetrafikksenter. Der oppdaterer vi hyppig både innenfor bedrift, jobb og privatliv. Håper dere flotte mennesker har det fint med deres, og dere andre - ja, hvem bryr seg?

  #blogg #instagram #facebook #evolve #familie #privatliv #følelser #meninger #barn #drømmer #mor #datter #venn #kjæreste #fuckoff

  3 kommentarer

  gry :)

  20.03.2017 kl.19:29

  lille hunden...hva med lille-hunden blogg? <3 <3 klem til dere alle, håper dere hra fint i sør med nesten ingen sne og snart så har dere skikkelig vååååår mens vi enda har på selbuvotta og skinnhua!

  snakkes før vi vet ordet av det :D

  Conny Helén Lamøy

  20.03.2017 kl.21:28

  gry: Jeg tror jeg venter litt med skriving generelt nå. Kanskje en gang i framtiden :) Kan ikke skryte av "vårværet" her altså. Regner som fy nå, så hadde ikke gjort noe med opphold og snø.

  Ha en fin kveld! :)

  Søtmonsen :))

  20.03.2017 kl.23:01

  Så trist å høre :/ Ønsker deg og dere all lykke i fremtiden <3 Følger deg på instagram nå :)

  Skriv en ny kommentar

  Conny Helén Lamøy

  Jeg er ei jente på 25 år som opprinnelig er fra Vadsø i Finnmark. Nå har vi flyttet til Larvik for å prøve noe nytt. Jeg har fire barn og er gift med en herlig mann. Ta gjerne kontakt med meg om det skulle være noe du lurer på, uansett hva det måtte være. Jeg hører også gjerne fra deg for en prat angående forever living sine produkter. E-post: connylamy@live.no

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Design


  hits