• Forsiden
 • Kategorier
 • Arkiv
 • Aliens hadde ledd av oss

  • 23.02.2017, 19:11

  Det har ikke gått opp for meg før nå hvor riktig dette utsagnet egentlig er. Jeg som i grunn ikke tror på slike utenomjordiske saker og ting, har plutselig fått et annet syn på det. Det har blitt sagt litt nå og da i løpet av de siste 4 årene og det har alltid vært noe jeg bare har "børstet" vekk, ledd litt av og ikke tenkt så mye mer over. Først nå har jeg innsett hva for en "dum", egoistisk, grisk og merkelig rase vi mennesker er. Alt handler om en selv og til det ytterste kan en sønn eller en datter også få være med under "meg" og mulig få bety noe. Alt handler om penger og de som har lite penger defineres ofte som "bruk og kast" fordi de ikke har en hel formue på bok eller noe å rutte med ute på byen. De som har mye penger derimot, de får aldri nok. Det stopper ikke med 1 billion dollar, da skal man gjerne ha 40 til om ikke mer, og ikke snakk om man skal dele med de som stiller litt lengre ned i "pengekjeden". Alt skal handle om kropp, og det skal helst være for "lite" enn for "mye, bortsett fra pupper da selvfølgelig; De skal være så store som overhode mulig og det er lite viktig om kroppen er mindre enn den venstre puppen. 

   

  Aliens hadde ledd av menneskerasen; ikke nødvendigvis for utseendet, men på grunn av væremåten til enkelte. Det finnes så mange mennesker på denne planeten som burde tatt seg en tur i tenkeboksen og dermed innsett hvordan de egentlig oppfører seg og også utstråler ovenfor andre medmennesker. Mange tar en sjefsstilling og bruker den for det den er verdt, selv om de i grunn kun sitter på ræva og skriver e-poster hele dagen. Stillingen under denne sjefsstillingen er "ute i felten", møter mennesker på både godt og vondt, men da det ikke finnes en sjefstittel på disse menneskene, da teller ikke de like mye som "sitte-på-ræva-mennesket". Og vær så snill og ikke misforstå meg nå; selvsagt finnes det gode sjefer og sjefer som setter pris på alle sine ansatte og er flinke på det de gjør, men dette innlegget blir som alltid fra min side satt litt på spissen. Det er også de sjefene som jobber iherdig for å bli bedre enn alle andre og ikke la noen andre komme inn på sitt marked og med andre ord da ikke unner andre å få prøve seg på det de ønsker i livet. Dette er da den egoistiske delen av vår kjære rase - De som skal ha alt for seg selv og ikke vil se andre lykkes. Det er selvsagt sunt å konkurrere og utfordre seg selv og andre litt, men det må gå an å unne noen andre noe godt også. Det samme gjelder det å kunne hjelpe noen på vei om man lurer på noe eller er ny i noe. Hvorfor skal alt være slik at: "Jeg er bedre enn deg så du får klare dette selv.", "Jeg har mer penger enn deg, så du fortjener ikke min hjelp." eller "Jeg skal ødelegge alt for deg slik at du ikke får noen av dine drømmer eller ønsker oppfylt." Hva faen er galt med oss mennesker?

   

  Som nevnt; Aliens hadde ledd av oss. Vi er en rase som etterhvert kommer til å utslette oss selv. Vi kriger og dreper, vi er besatt av penger og makt, vi opererer oss til den store gullmedalje, vi smører et lag i ansiktet vårt som gjør oss ugjenkjennelige og vi er så selvopptatte at det er til å spy av. Aliens hadde skammet seg og det gjør jeg også! Jeg har vært borti noen mennesker som kun er interessert i seg selv og sitt eget, som kun tenker penger, penger, penger og igjen seg selv. Jeg har vært borti mennesker som gjør alt for å ødelegge for andre i stedet for å ønske andre godt og lykke til, jeg blir helt paff.
   

  Der jeg jobber nå, altså som selvstendig næringsdrivende og som forhandler for Forever Living, der er det helt annerledes. Greit jeg jobber mye alene, men det er et helt annet samhold. Vi løfter hverandre opp og driver hverandre frem - Ikke trykker hverandre ned og tramper hverandre flate. Positivitet, samarbeid, samhold og oppløftende møter. Aliens hadde nok gitt oss et flir også, men kanskje heller med oss og ikke av oss! Som så ofte sagt; Haters gonna hate, uansett hva, hvem, hvor, hvorfor eller hvordan! 

  #haters #jobb #alien #latter #penger #makt #krig #drap #dollar #pupper #sminke #kropp #sjef #Foreverliving #selvopptatt #spy #egoistisk #ego #drømmer #ønsker #framtidsplaner #framtid #samhold #positivitet #positivt #negativitet #negativt #samarbeid #oppløftende

  2 kommentarer

  Silje Staxrud

  23.02.2017 kl.19:23

  Så sant! Du skriver bra!

  Conny Helén Lamøy

  23.02.2017 kl.20:46

  Takk! Ønsker deg en fin kveld :) Silje Staxrud:

  Skriv en ny kommentar

  Conny Helén Lamøy

  Jeg er ei jente på 25 år som opprinnelig er fra Vadsø i Finnmark. Nå har vi flyttet til Larvik for å prøve noe nytt. Jeg har fire barn og er gift med en herlig mann. Ta gjerne kontakt med meg om det skulle være noe du lurer på, uansett hva det måtte være. Jeg hører også gjerne fra deg for en prat angående forever living sine produkter. E-post: connylamy@live.no

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Design


  hits