• Forsiden
 • Kategorier
 • Arkiv
 • Han var så fornøyd

  • 08.01.2017, 14:53

  Bedre sent enn aldri sies det, og dette er jeg enig i! Han fikk velge alt selv - fikk kun en sum han måtte bruke på klær og en på leker. Han er så fornuftig den gutten og kjøpte seg en joggebukse fordi den er behagelig å ha på, samt et par hansker som er gode å ha på og som fungerer nå når det er så mildt.

  Selv om vi voksne ville valgt en ordentlig fin restaurant å spise bursdagsmiddag på, så var jo dette hans dag og han fikk velge. Det var både lekeland, nok mat til en hel bataljon og dessert var selvsagt et must. Barna var fornøyde og bursdagsbarnet var i ekstase over å ha valgt alt selv!

  Guttene avsluttet kvelden med pokémonepisoder og godis inne på gutterommet. Dette for å roe ned og få litt alenetid før leggetid. I tillegg fikl de sove i mamma og pappa sin seng hele natten. Med andre ord klarte de å jage oss ut på sofaen for natten. Hva gjør man ikke for å glede barna sine? De hadde en fin dag og vi hadde en fin dag!

  #bursdag #bursdagsbarn #gave #penger #pokémon #klær #bukse #hansker #pokémonkort #McDonalds #burger #hamburger #lekeland #McFlurry #Larvik #Sandefjord #Nordbyen #godteri #film #lørdag #helg #middag #BRleker #dessert #mamma #barn #pappa #familie #lykke #lykkelig #kjærlighet

  4 kommentarer

  lisarorvik

  08.01.2017 kl.15:02

  Så utrolig koselig, fine bilder :) (Jeg har forresten ukens blogg konkurranse, bli gjerne med)

  Conny Helén Lamøy

  10.01.2017 kl.14:42

  Takk :) Jeg meldte meg på. lisarorvik:

  Victoria Larsen

  08.01.2017 kl.15:06

  så koselig! :D

  Conny Helén Lamøy

  10.01.2017 kl.14:41

  Det var veldig hyggelig :D Victoria Larsen:

  Skriv en ny kommentar

  Conny Helén Lamøy

  Jeg er ei jente på 25 år som opprinnelig er fra Vadsø i Finnmark. Nå har vi flyttet til Larvik for å prøve noe nytt. Jeg har fire barn og er gift med en herlig mann. Ta gjerne kontakt med meg om det skulle være noe du lurer på, uansett hva det måtte være. Jeg hører også gjerne fra deg for en prat angående forever living sine produkter. E-post: connylamy@live.no

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Design


  hits