• Forsiden
 • Kategorier
 • Arkiv
 • Fem på topp

  • 04.01.2017, 20:47

  Vi alle vet at julen og julegavene blir mer og mer kjedelig med årene. For meg er julen noe som ordnes i stand for barna, gavene er for barna, julestrømpene er for barna. I hemmelighet elsker jeg selvsagt gaver og det er alltid hyggelig med julekort og julestrømpe, sånn sett kommer jeg aldri til å vokse opp. Dette året var intet unntak og selv om det kun var oss fire her, så klarte vi å lage det til en koselig happening med god mat, pakker under treet, julestrømpe på morgenen og julehygge for mor og far på kvelden. 

   

  Det er ikke så mye som skal til for å glede meg og den beste gaven var i og for seg at de minste hadde en fin dag og en flott romjulstid, noe de også hadde. Likevel tenkte jeg å lage en liten liste her til hva som var de fem "beste" gavene. Noen gaver var fellesgaver, som alltid skjer når man har samboer/mann, samt at noe fikk jeg til meg selv, som selvsagt også er veldig hyggelig! 

   

  1. Lille frøken Eevee var en fellesgave til hele familien og hun har klatret helt til toppen på min liste, ganske enkelt fordi det er noe vi har ønsket oss lenge og det gikk endelig an å få det til. Vår beste venn og barnas beste venn!    

  2. Gavekort fra kicks som jeg fikk av min kjære. Det kommer alltid godt med og i tillegg var jeg tom for min favoritt, så det passet perfekt!   

  3. Forever living produkter - Aloe propolis creme, aloe heat lotion og aloe shave. Elsker produktene og da skader det lite å få disse i gave. To av de er nesten tomme allerede, ganske enkelt fordi alle her i huset bruker de.    

  4. Verdens beste pledd som jeg og min mann fikk som fellesgave fra jobben hans. Det er en fleeceside og en superduper myk side. Du fryser i hvert fall ikke når du har disse rundt deg! 

   

  5. Produkter jeg fikk fra min kjære mor. Elsker også disse og har brukt de lenge. Den som kommer best ut i test for min del er eight hour cream og jeg bruker den over alt, fra topp til tå!

  #kicks #gavekort #Elizabetharden #pledd #varme #hund #julegave #gave #jul #eighthourcream #propolis #aloevera #foreverliving #trafikkskole #driving #drivingtrafikkskole #lypsyl #krem #familie #mamma #pappa #barn #blogg #hyggelig #lykkelig #makeup #beauty #wellness #fitness #foundation #chanel #mat #julemat #tre #juletre #strømpe #julestrømpe #topp5

  4 kommentarer

  Iselin Renée

  04.01.2017 kl.21:06

  Så søt hund :)

  Conny Helén Lamøy

  04.01.2017 kl.21:16

  Hun er nydelig :) Iselin Renée:

  Victoria Larsen

  04.01.2017 kl.22:04

  Utrolig søt hund <3

  Conny Helén Lamøy

  04.01.2017 kl.22:34

  Takk :D Victoria Larsen:

  Skriv en ny kommentar

  Conny Helén Lamøy

  Jeg er ei jente på 25 år som opprinnelig er fra Vadsø i Finnmark. Nå har vi flyttet til Larvik for å prøve noe nytt. Jeg har fire barn og er gift med en herlig mann. Ta gjerne kontakt med meg om det skulle være noe du lurer på, uansett hva det måtte være. Jeg hører også gjerne fra deg for en prat angående forever living sine produkter. E-post: connylamy@live.no

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Design


  hits