• Forsiden
 • Kategorier
 • Arkiv
 • Høydepunkter 2016

  • 02.01.2017, 20:37

  For dere som har følgt bloggen min det siste året, så har dere sikkert forstått at det har vært mange opp- og nedturer. Nedturene for bare ligge gjemt bort i en krok for nå, så tar jeg heller for meg noen av høydepunktene og de gode opplevelsene vi har hatt i 2016. 

   

  1. Familieturen til Piteå


  Piteå er kanskje ikke den mest eksotiske ferieplassen i verden, men for en familie som oss der mesteparten er barn så var dette helt perfekt. Barna fikk bade, dra på tivoli, kose seg i varmen og kjøle seg ned med iskrem så ofte de ville. Grunnen til at dette er favoritt øyeblikket er at det var første gang vi har vært på ferie med alle ungene samtidig.

   

  2. Huskjøp


  Dette kjøpet kom i kjølvannet av mye annet som har skjedd, men likevel er dette en av de beste investeringene vi har gjort. Vi er nå eiere av en flott enebolig i Larvik med nok av plass, og som virkelig føles som et hjem.

   

  3. Kjærestetur til Oslo


  I sommer fikk vi æren av å være med på bryllupet til min barndomsvenninne. Vielsen og festen fant sted på den flotte Aschehoug villaen i Oslo, og hele begivenheten var perfekt fra begynnelse til slutt. Noen andre frekke opplevelser fikk vi også tid til når vi først var alene.

   

  4. Vår lille Eevee   

  I Desember 2016 fikk vi nok et familiemedlem her i Larvik. Eevee ble hentet i Bergen, og ble raskt en stor favoritt blant barn og voksne. Hun er litt rampete av og til, men det får vi tåle.

   

  5. Å ta et endelig farvel med Vadsø   

  Etter en kort periode i Vestfold ser vi at dette valget er noe av det beste vi har gjort. Dagene er lettere, menneskene i Larvik og omegn har tatt oss veldig godt imotog vi har SOL!!!   

  6. Siste helgen i Torhop   

  Dette var en helg der vi fikk tatt farvel med familie i nord. Barna koste seg utrolig mye, de voksne fikk litt avkopling og alt i alt var dette en perfekt siste helg før flyttingen sørover.

   

  7. Støtten vi har fått

  Selv om det har skjedd mye dritt, så har vi også vært så heldig å oppleve mye støtte fra min familie og en del andre mennesker der ute. Dette varmer virkelig, og dere fortjener en stor takk.

  Videre har skjedd både små og store ting som kanskje burde ha fått en plass på listen, men jeg tenker at disse punktene får representere det positive for året. Vi satser på at 2017 blir et år med langt flere positive punkter. Det er i hvert fall mye å se fram til :)

   

  GODT NYTTÅR!

   

  #huskjøp #Larvik #Vestfold #Vadsø #mørketid #sol #Piteå #Sverige #blogg #mamma #pappa #familie #barn #hund #Tana #raketter #Oslo #nyttårsaften #2016 #nedtur #2017 #opptur #Bergen #kjærester #bryllup #kjole #vila #sommer #vinter #høst #kjærlighet #hus #enebolig #gatami #ramp #sex #flereenn2

   

  6 kommentarer

  Victoria Larsen

  02.01.2017 kl.20:54

  Veldig fine bilder! :)

  Conny Helén Lamøy

  02.01.2017 kl.22:31

  Så hyggelig :) Håper du har hatt en fin mandag! Victoria Larsen:

  Alexandra Emilie Klein

  02.01.2017 kl.23:16

  så mange fine bilder :)

  Conny Helén Lamøy

  02.01.2017 kl.23:17

  Takk :D Håper du har hatt en fin dag! Alexandra Emilie Klein:

  Søtmonsen :))

  03.01.2017 kl.13:14

  Har nok vært et tøft år for dere, men det har endt til det gode <3 ^^ All lykke til dere i det nye året :)

  Conny Helén Lamøy

  03.01.2017 kl.21:37

  Har vært grusomt, men vi har det bedre uten mennesker som ikke vil oss noe godt. Håper du også får et flott nytt år :) <3 Søtmonsen ):

  Skriv en ny kommentar

  Conny Helén Lamøy

  Jeg er ei jente på 25 år som opprinnelig er fra Vadsø i Finnmark. Nå har vi flyttet til Larvik for å prøve noe nytt. Jeg har fire barn og er gift med en herlig mann. Ta gjerne kontakt med meg om det skulle være noe du lurer på, uansett hva det måtte være. Jeg hører også gjerne fra deg for en prat angående forever living sine produkter. E-post: connylamy@live.no

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Design


  hits