• Forsiden
 • Kategorier
 • Arkiv
 • La det nye året komme

  • 31.12.2016, 16:45

  Til å begynne med i sommer var jeg veldig sint, nå er det bare patetisk. Jeg orker ikke redegjøre for hva som har skjedd, slik jeg gjorde da. Alt jeg kan si er at mennesker mangler en del i topplokket dersom de tror vi solgte vårt hus under takst (fordi vi er jo så rik fra før av), for så å vaske ut, pakke alt pikkpakket og flytte det inn i ett annet hus. I tillegg elsker vi å pusse opp, så vi pusset selvsagt om "vårt" nye hus med både maling i ALLE rom, samt at vi så og si var ferdig med å legge gulv i de rommene der det skulle byttes. For moro skyld valgte vi å dra barna gjennom dette helvete fordi vi elsker å utsette barna våre for stress, pes og belastninger (som mennesker påstår). Etter vi var ferdig med oppussingen og når vi faktisk også hadde sovet i "vårt" nye hus noen døgn og fått møblert mesteparten slik vi ønsket det - vi hadde i tillegg hengt opp personlige bilder og lagt vårt preg på det, ja da valgte vi like greit å flytte inn til mamma og dem. Min mann fikk sparken per SMS, som i ettertid ble trukket tilbake fordi det bare var en "trussel" og ble heller omgjort til en advarsel. Damn, da føler du for å gå tilbake på jobb igjen og føler deg virkelig verdsatt og ønsket! 

   

  Min familie (som jeg ikke klarer å ta vare på) måtte flytte inn til min mor. 25 år gammel, med mann og fire barn - flytte inn til mamma. Det var planlagt vet dere, alt dette inngikk i min gøyale plan om å utsette ungene for belastning, for å få mamma og dem til å flytte inn i en liten leilighet i en periode, for å miste alt av møbler, penger og trygghet og for å lure dere alle! Nå har jeg dog tatt kontakt med legen - Jeg er skeiv og trenger hjelp. Timen kommer nok tikkende på SMS etter nyttårsfeiringen. Vi er nemlig store fans av å være blakk som faen, måtte bruke masse penger vi ikke har for å skaffe oss nytt tak over hodet, nye møbler og senger til barna, samtidig som jobb ikke er noe for oss, så det var like greit at min mann fikk sparken. Lang historie kort; Vi har lurt dere alle. Vi er løgnere. Vi mislykkes i å ta vare på barna våre. Dere har rett. Dere vet alt. Og dere har stilt opp for oss gjennom alt - Jeg har bare ikke orket å fortelle mine lesere om det. Gi dere selv en applaus! :)

   

  Her er en litt lengre historie - Ta en titt!

  Trenger du mer fôr? - Ta en titt!

  Vi flyttet inn til mamma - Ta en titt!

  Hva er viktigst for deg? - Ta en titt!

  Jeg liker rosenrødt! - Ta en titt!

   

  Og to gjesteinnlegg fra min mann. Min mann som har vært en del av dette siden han ble født. Min mann som vet hva han har måtte føle på og gå i gjennom. Min mann som har blitt tråkket og hoppet på både stående og mens han lå nede - og dette av de som barn vokser opp med å tro at alltid skal stille opp for en og vise ubetinget kjærlighet for en. Min mann som ikke har hatt en farsfigur å se opp til, men som likevel er verdens beste pappa for mine barn. 

   

  Here it goes - Ta en titt!

  And again - Ta en titt!

   

  Husk nå; Vi lyger, vi har slitt og grått. Vi har skrevet innlegg på innlegg om våre følelser, om det som faktisk har skjedd. Vi følte at vi ble presset ut av vår egen hjemplass. Vi har for faen flyttet bort på grunn av det som skjedde! Flott at dere er så dumme at dere tror vi har gjort dette for moro skyld. Keep on the good work!

   

  #moro #løgn #løgner #mann #kvinne #familie #barn #mamma #pappa #blogg #foreldre #gråt #blakk #penger #rundlurt #idioti #svigers #oppussing #hus #hjem #trygghet #møbler #kjærlighet

  2 kommentarer

  Victoria Larsen

  31.12.2016 kl.16:50

  Jeg håper du får en flott nyttårsfeiring og et godt nytt år! :-)

  Conny Helén Lamøy

  02.01.2017 kl.22:31

  Godt nyttår til deg også :) Victoria Larsen:

  Skriv en ny kommentar

  Conny Helén Lamøy

  Jeg er ei jente på 25 år som opprinnelig er fra Vadsø i Finnmark. Nå har vi flyttet til Larvik for å prøve noe nytt. Jeg har fire barn og er gift med en herlig mann. Ta gjerne kontakt med meg om det skulle være noe du lurer på, uansett hva det måtte være. Jeg hører også gjerne fra deg for en prat angående forever living sine produkter. E-post: connylamy@live.no

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Design


  hits